ZZZ ink

Tetoválás testmódosítás

Bemutatkozás

Karácsony!
Készülj Te is a Karácsonyra
Nincs Ötleted Karácsonyra ? Lepd meg szeretteid tetoválással Karácsonyra! Kulturált steril körülmények között. Egyéni elképzelések megvalósítása. Régi tetoválás felújítása takarása!
2014-11-23 15:40:13

Zink Jocek

Zink Jocek vagyok. A hetvenes évek közepén születtem Esztergomban. Már kisgyermekként is  imádtam rajzolni.Mióta az eszemet tudom, ha akad egy kis szabad időm, és papír plusz ceruza van a közelemben, akkor biztos, hogy rajzolással töltöm el az időt. Ez teljesen kikapcsol, arról nem is beszélve, mikor az elkészült rajz megtetszik valakinek, és az illető felkér, hogy varázsoljam a bőrére... Az első tetoválással kapcsolatos,  élményemet 17éve a honvédségnél szereztem szereztem. Kénytelen voltam autodidakta módon, tapasztalati úton fejlődni, sikereimből erőt meríteni és hibáimból is tanulni.
Kizárólag olyan emberekkel tudok foglalkozni, akiket tudatosan az én munkáim érdeklik, és kifejezetten velem szeretnének tetoválást csináltatni.
Csak azok vannak jelen, akik bejelentkeztek így mindig annyi időt lehet fordítani a munkára amennyi szükséges és nem kell kapkodni, mert jön a következő vendég.
Az elmúlt tizenöt évben, amit a tetoválással töltöttem, sok változáson ment keresztül a szakma épp úgy, mint én magam.
A különböző stílusokhoz változatos tűfajták és technikák alakultak ki, a festékek erősebbek, a színek élénkebbek lettek. Munkáim finomodtak és letisztulttá váltak. Bár a különböző stílusokban egyaránt otthonosan mozgok a saját tervezésű tetoválásaimat határozott, erőteljes kontúrok, lendületes, de mégis lágy ívű ornamentikus formák jellemzik, amit grafikai elemekkel oldok fel egy-egy színárnyalatot belecsempészve. Tartózkodom a túlzásoktól az agyonzsúfolt, nagyon színes, kontúr nélküli, egész testrészeket betöltő tetoválásoktól, mivel ezek már egy méterről is értelmezhetetlen folttá mosódnak össze. Sajnos ez jelenséggé és divatossá vált. A tetoválók többsége egymásra féltékenykedve, és a másikat fitymálva másolja annak a négy-öt nagynevű tetoválónak munkáit, akik ezt a stílust megteremtették maguknak.
Én a magam útját járom.  Kizárólag telefonos bejelentkezés, személyes megbeszélés és tervezés után vállalok el megbízást, és az országban több helyen is felbukkanok. Olyan emberbarát tetoválásokat szeretek készíteni, amelyekkel bárhol meg lehet jelenni, amikkel viselőik nem sokkolni és provokálni akarják az embereket, hanem szebbé és érdekesebbé teszik környezetüket.
 
Minden jót, oldalamon kellemes böngészést kívánok:
Zink Jocek